Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Primers fruits de Lo Rogle
 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Primers fruits de Lo Rogle

E-mail Print

El taller de creació i experimentació al voltant de la pauma Lo Rogle ha donat els primers fruits. El proper divendres 12 de gener es presentaran a l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI) cinc productes ideats per la quinzena de professionals de diferents disciplines que han participat en aquest projecte dirigit pel dissenyador Curro Claret.

L’objectiu d’aquest taller ha estat el d’explorar, investigar i proposar noves aplicacions al voltant de la pauma. Demostrar que aquesta fibra vegetal també pot tenir un espai en el món actual, aprofitant les seves moltes virtuts (és natural, és sostenible, és quilòmetre zero,...) a través d’unes noves aplicacions i usos que potser encara no s’han explorat prou. Objectes nous fets amb pauma i que siguin comercialitzables. Fruit de la col·laboració amb ESARDI els estudiants de Gràfica Publicitària han dissenyat un catàleg del projecte.

Dirigit a dissenyadors, artesans, interioristes, artistes, arquitectes i persones curioses interessades amb la pauma, el projecte ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i ha comptat amb el suport del Consell Comarcal del Montsià a través del programa Montsià Actiu i l’Ajuntament del Mas de Barberans.  El projecte continua amb més tallers de creació de producte, creació de suports expositius i masterclass d’aspectes legals quant a autoria.  El dia 2 d’agost s’inaugurarà l’exposicio al Museu de la Pauma.


Add this to your website
 
Tel. 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat