Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Notícies
 

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Vine al Museu del 6 al 9 de desembre

E-mail Print

Aquests dies festius el Museu estarà obert de 12 a 14 hores, amb la possibilitat de visita guiada a les 12h30' en un mínim de quatre persones.

Dissabte l'entrada normal serà gratuïta ja que la sala de l'audiovisual està ocupada amb un taller de garlandes nadalenques. Inscripcions: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . + informació al pdf adjunt, programació

A més hi ha programats tota una sèrie d'actes a les tardes tots ells gratuïts i engrescadors. + informació al pdf adjunt

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (pont cultural al museu.pdf)pont cultural al museu.pdf 4440 Kb
Download this file (programacio anual museu de la pauma 2018 (2).pdf)programacio anual museu de la pauma 2018 (2).pdf 575 Kb
 

Primer cap de setmana de desembre activitats al Cocó de la Gralla

E-mail Print

 

Els principals jaciments d’art rupestre català organitzen activitats gratuïtes per a totes les edats en motiu del 20è aniversari de la declaració Patrimoni Mundial de l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani de la Península Ibèrica per la UNESCO.

PROPOSTA D’ACTIVITAT CAP DE SETMANA 1 I 2 DE DESEMBRE  

El conjunt pictòric del Cocó de la Gralla (Mas de Barberans, Montsià), situat dins del Parc Natural dels Ports, és una mostra de l’art rupestre llevantí. La seva antiguitat és d’uns 8.000 anys i es va pintar dins del període epipaleolític. 

DISSABTE 1 DE DESEMBRE

10 h - 10:45 h tallers prehistòria FOC I CORDELLERIA al jardinet del poble

11 h - 11:30 h VISITA AL MUSEU per explicar les pintures sobre el calc.

12 h - 13:30 h VISITA JACIMENT + taller de PINTURA RUPESTRE, a un paratge natural abans d’arribar al jaciment.Activitat experimental familiar amb tallers de temàtica prehistòrica (foc, cordelleria i pintures rupestres)

i guiatges adaptats al jaciment del Cocó de la Gralla. Una proposta activa de caràcter cooperatiu, dinamitzada per l'equip d'ARTRA, amb monitors especialitzats i racons privilegiats pel poble del Mas de Barberans i el Parc Natural dels Ports.

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE

Contextualització del conjunt pictòric del Cocó de la Gralla al Museu de la Pauma sobre el calc de les pintures

i posterior visita al jaciment, realitza tota l’activitat la historiadora de l’art Eva Garcia Lleixà.

La visita comença a les 11 al Museu de la Pauma, uns 20 minuts d'introducció, desprès 10' amb els cotxes particulars i aproximadament 20' de pujada i 20' de baixada  a peu. Tota l’activitat té una durada aproximada de dos hores i quart.

RECOMANACIONS I INSCRIPCIONS

Es recomana calçat còmode, punt de trobada zona de la cooperativa, principis del poble venint per la carretera de Tortosa.

Les places són limitades, per tant només podran participar aquelles persones inscrites prèviament i que se’ls hagi confirmat la plaça.

Inscripcions i més informació:

Museu de la Pauma

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Tlf. 977053778

 

 

 

Horari Pont de Tots Sants

E-mail Print

Dijous: de 12 a 14 hores

Divendres: de 12 a 14 hores

Dissabte: de 12 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

Diumenge: de 12 a 14 hores

Dissabte i diumenge entrada gratuïta, no es pot veure l'audiovisual ja que està la sala ocupada per un taller programat.

Possibilitat de visita guiada sense reserva prèvia cada dia que estigui obert a les   12h30', mínim 4 persones.

 

Quinzena cultural al Museu de la pauma

E-mail Print

 

Durant la primera quinzena d’agost el Centre de Desenvolupament Rural. Museu de la Pauma del Mas de Barberans és especialment actiu i proper a la gent del municipi, ja que s’organitzen presentacions, exposicions i activitats diverses adreçades a tots els públics. Una de les propostes va ser l’exposició Natura dibuixada de l’il·lustrador  Toni Térmens. Emmarcada dins la tercera edició del cicle Ebre, Art & Patrimoni que impulsa el Museu de les Terres de l’Ebre, i que en aquesta ocasió vinculava il·lustració i patrimoni. 

Read more...
 

Petjades "rupestres" amb fibres

E-mail Print

Pintures teixides en lloc de pintades. Més efímeres que les rupestres que han sobreviscut mil·lennis i inspirades, això sí, en els rituals prehistòrics dels antics pobladors d’aquestes contrades. Aquesta ha estat enguany la proposta de Fibrejant, el taller d’intervenció artística amb fibres vegetals, que cada any, en el marc del Fibres Campus, escampa escultures d’art efímer en diferents espais del Mas de Barberans.

Read more...
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 12
Tel. 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat