Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

fibresCampus 2016
 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

fibresCampus 2016

E-mail Print

Enguany arribarem a la tercera edició del Fibresampus i estem molt satisfets dels resultats. Intentem obrir un diàleg entre el saber fer tradicional i la innovació absoluta i entre el  local i l'internacional, tot això treballant amb una àmplia variació de fibres.

Aprofundirem amb la cistelleria de castanyer amb grans mestres de la tècnica i li donarem un toc internacional amb la cistelleria italiana, monogràfic esperat sobretot pel treball de la ginesta, fibra abundant a Catalunya i gairebé no treballada. A banda el curs d'intervenció a l'espai on es conjuguen materials autòctons: pollissos d'olivera, canya, pauma... amb tècniques arquitectòniques i escultòriques d'arreu, tot des de la creació efímera.

 

-. Monogràfic de Cistelleria Italiana.

Dilluns 1 d'agost i dimarts 2 d'agost / 10 a 14h - 16 a 19h. 30 euros.

Andrea Magnolin i Lorenza Garau. http://www.passileggerisullaterra.it/.

Primer monogràfic del Fibrescampus, curs de dos dies en què els participants podran elegir entre treballar el vímet elaborant un cistell o treballar la ginesta fent una safata.

 

-. Monogràfic cistelleria castanyer.

Dimecres 3 d'agost i dijous 4 d'agost / 10 a 14h - 16 a 19h. 30 euros.

Artesans: Javier Martinez i Lluis Grau

Segon monogràfic del Fibrescampus, curs de dos dies en què els participants podran elegir entre treballar el castanyer elaborant un cistell amb ansa o un recipient sense ansa i amb una vora més sòlida.

 

-. Fibrejant. Taller d’intervenció a un espai de Mas de Barberans.

Divendres 5 / 10 a 14h - 16 a 19h. 15 euros.

Punt final del Fibrescampus amb el taller de construccions efímeres a un espai del poble. L’equip està format pels cinc que repeteixen cada any: Carles Alcoy, Joan Farré , Mònica Guilera Tim Johnson, i Josep Mercader i com a convidats d’enguany els anglesos: Anne Marie Osullivan i  Tom Mcwalter.

http://www.annemarieosullivan.co.uk/ i http://www.tommcwalter.co.uk/

 

Preu especial tot el Fibrescampus sencer: 65 euros.

Inscripcions a:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . O al telèfon 977053778 en horari de museu.

 

 

 

 

 

 


Add this to your website
 
Tel. 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat