Curro Claret

curroÉs dissenyador industrial, treballa com a freelance en projectes molt diversos (creació de producte, instal·lacions, interiorisme, esdeveniments, happening, projectes de disseny amb entitats socials, etc), destaca pel seu posicionament en disseny social, pel compromís en generar processos d’inclusió, col·laboració territorial i co-disseny amb col·lectius de persones en situació de fragilitat. En aquest projecte es vol fusionar, hibridar, la recuperació artesanal del material de la pauma amb la intervenció del disseny de producte.

 

Montse Catalán Picas

montse catalanTé una llarga trajectòria en defensa dels cultius ecològics. Enginyer de Forest, Enginyer Tècnic Agrícola  i experta en agricultura i jardineria ecològica. La seva vessant més creativa la porta a experimentar de forma autodidacta, des de fa uns anys, sobre el tenyit natural de fibres vegetals i animals. Crea complements tèxtils utilitzant fibres vegetals de cotó i lli tenyides mitjançant l’estampació natural de plantes tintòries recollides per ella mateixa. En aquest projecte ensenyarà a tenyir la pauma amb plantes tintòries mitjançant processos 100% naturals.

 

Magda Armengol i Cinta Subirats:

magdacintaHan assistit al curs de transmissió de l’ofici de llatadora el 2006, organitzat per l’ajuntament de Mas de Barberans, han participat en projectes innovadors com Oficis Singulars, han realitzat part de la col.lecció de peces tradicionals del Museu de la Pauma, participen en fires, fan demostracions, visites guiades, creació i manteniment del Racó de les Fibres Vegetals, … Recentment han participat com alumnes del projecte Cortines.