Recursos

El següent apartat complementa el discurs expositiu a través de tres seccions força diferenciades: material relacionat, ressò mediàtic i enllaços d’interès.

El primer d’ells comprèn tots aquells treballs confeccionats expressament per a l’ocasió. L’objectiu és complementar la temàtica de cada àmbit a través d’articles de recerca que ofereixen una panoràmica més àmplia i en profunditat de cada matèria. Cal dir que aquests materials també es troben localitzats a la part final de l’àmbit corresponent.

L’apartat ressò mediàtic recopila aquells articles i mencions sobre l’exposició en blogs, mitjans de premsa, revistes, etc. Molts d’aquests textos esdevenen reflexions sobre la matèria expositiva que tenen la voluntat d’enriquir els discursos creats.

També hem volgut llistar-vos uns enllaços web per tal que pugueu visitar altres pàgines relacionades que considerem que poden ser del vostre interès.

Si desitjeu veure els vídeos relacionats al present web podeu accedir-hi a través d’aquesta pàgina o bé al perfil de Ports i Mans de Vimeo.  Us recordem que si voleu activar els subtítols, heu de clicar a sobre de la icona “CC”.

Materials relacionats

Ressó mediàtic

Enllaços