Clavell 52, 43514 Mas de Barberans (Tarragona)
(+34) 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat
Loading...
La fira 2020-06-05T09:04:35+00:00

EL RACÓ DELS ARTESANS

LA FIRA DE LES FIBRES VEGETALS

No es podrà celebrar aquest 2020 el Racó dels Artesans, la fira monogràfica de les fibres vegetals. La situació d’incertesa generada per la pandèmia i la manca de coneixença respecte a què passarà en referència a la mobilitat, han recomanat cancel•lar la XVIII edició de l’esdeveniment. Agraïm sincerament l’acompanyament en tot moment de l’Associació de Cistellers i Cistelleres de Catalunya, entitat que col•labora en l’organització de l’esdeveniment.

Aquesta mostra d’artesans va iniciar-se l’any 2002. El primer any,  la mostra va acollir tres demostracions d’artesania i la difusió només es va fer a nivell local.

A poc a poc, la fira es va anar consolidant i creixent, sent determinant la col·laboració amb l’Associació de Cistellers de Catalunya,

El Racó dels Artesans, a partir del 2007 obté la catalogació de fira monogràfica de les fibres vegetals, esdevenint una mostra de referència d’artesans de les fibres vegetals, els quals fan exposició de les seves artesanies i demostracions del seu producte artesanal, a més de tallers gratuïts per a totes les edats. Com a fira monogràfica, els artesans d’aquesta disciplina ocupen els carrers de Mas de Barberans durant el primer cap de setmana d’agost. Així, la fira va passar a gaudir d’una especificitat artesanal de qualitat. A més de la mostra, els dos dies de fira han acabat fent-se un lloc destacat en el calendari festiu de la població.

Veure el programa a l’adjunt programa fira 2019

17è racó dels artesans 2019,
3 i 4 d’agost del 2019

Participa a la fira, inscripcions obertes:

S’ha de tenir el carnet d’artesà/ana, durant la fira s’haurà de realitzar demostració artesanal de manera que es pugui gaudir amb l’observació de les vostres habilitats cistelleres.

Formulari d’inscripció Artesans/es de Fibres Vegetals

Per formalitzar la vostra inscripció a la fira, cal enviar el següent formulari abans del 15 de juny. L’organització es compromet, abans del 20 de juny, a comunicar-vos si heu estat o no admesos.

Inscripció Altres Artesans
+ 
Signar Declaracions