Clavell 52, 43514 Mas de Barberans (Tarragona)
(+34) 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat

Presentem els primers dissenys de “Lo Rogle”

Presentem els primers dissenys de “Lo Rogle”

Us presentem els primers objectes que hem realitzat dins el projecte d’experimentació i creació amb pauma Lo Rogle que explora i investiga noves aplicacions al voltant de la pauma. Els vam donar a conèixer en un acte a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (Esardi). Uns tirants, un gronxador, una sabonera exfoliant, un llum de leds, una corbata i un corbatí, xancles i unes espardenyes de seda i llata són els objectets que vam presentar. El següent pas és  donar-los una sortida comercial.

Dirigit pel dissenyador Curro Claret i amb una quinzena de professionals de diferents disciplines treballant-hi activament, Lo Rogle continuarà aquest 2018 amb més tallers de creació de producte  i d’altres que se centraran en aspectes legals d’autoria, llicències i patents, i també en circuits de comercialització i anàlisi  de mercat. A més, el proper 2 d’agost de 2018, coincidint en les activitats de la Fira de Fibres Vegetals del Mas de Barberans, s’inaugurarà l’exposició completa del projecte al mateix Museu de la Pauma.

El projecte és fruit de la cooperació de l’Ajuntament del Mas de Barberans i del Consell Comarcal del Montsià que rep el suport i el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, a través projecte “Treball a les 7 comarques”.

2019-02-08T11:52:26+00:00