Clavell 52, 43514 Mas de Barberans (Tarragona)
(+34) 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat

Reprenem els tallers amb fibres vegetals

Reprenem els tallers amb fibres vegetals

La millora de les condicions sanitàries ha permès que el Museu de la Pauma pugui reprendre la seua activitat habitual pel que fa als tallers d’artesania, ja que els últims mesos, degut a la crisi sanitària no es podia fer cap tipus d’activitat als museus. Així, si la situació es manté estable, els propers 29, 30 i 31 de març, es podrà realitzar el taller del cabasset de pauma, a càrrec de les artesanes d’Art Pauma.  També el d’elaboració d’un burret amb pauma i altres materials, dut a terme per les artesanes del Museu i programat per a l’1 d’abril. Tots dos coincideixen amb la Setmana Santa.

Per als propers mesos, si la pandèmia ens ho permet, durem a terme el de trena i nus amb materials tous de Tim Johnson, el mes de maig; i el de cistelleria de mar amb Josep Mercader, el mes de juny, tal com estava previst. D’altra banda, el de màscares boscanes impartit per Simone Simons, artista i artesana de fibres vegetals especialitzada en espart, i l’escenògrafa Maria Pons, que s’havia de dur a terme el primer cap de setmana de març s’ha hagut de reprogramar el mes de juliol. Aquest taller està dissenyat com un workshop en què cada participant podrà crear la seua pròpia màscara experimentant en diverses fibres vegetals i diferents tècniques per manipular-les.

Tots els tallers de l’any estan plens i en llista d’espera. Davant la situació de pandèmia, s’han limitat a vuit o menys les places dels tallers i sempre que es pugui es realitzaran total o parcialment a la terrassa del museu per tal de reduir encara més qualsevol risc de contagi.

2021-03-25T20:10:40+00:00